Скочи на садржај

CGI

Neizostavan deo naše produkcije obuhvata CG sadržaj. Pružamo usluge kao što su kreiranje 2D ili 3D animacija, integracija VFX efekata u video, kreiranje aseta za buduću upotrebu, motion tracking, motion capture, camera tracking, full body rigging itd.

Grafički dizajn

Sa pažljivim razmatranjem profila kupca/klijenta, poslovne etike estetskih preferencija, kreiramo potpuni, standardizovan i visoko reprezentativan sadržaj.

Foto/Video

Koristeći najsavremeniju foto i video opremu i tim stručnih fotografa, dizajnera setova, reditelja, šminkera i kostimografa, garantujemo isporuku sadržaja najvišeg filmskog kvaliteta.

Audio produkcija

Bilo da vam je potrebna naracija za sledeći projekat, specijalni efekti ili muzika, sve to možete dobiti na jednom mestu. Naš studio je opremljen gluvom sobom i vrhunskom opremom.

Complete list of services…

PIPELINE

Naši inženjeri za multimediju su stručnjaci u radu sa programima kao što su Blender, Unreal, Maya, 3D Studio Max, Cinema 4D, ZBrush, Adobe Suite, Substance Painter, Toon Boom, Nuke... Za nas, softver je samo alat pomoću kojeg ostvarujemo viziju kreatora.

STUDIO

Naš studio je potpuno prilagodljiv. Prvenstveno je dizajniran za kreiranje visokokvalitetnog foto i video sadržaja, kao i za postavke sa green screen-om ili specijalnim osvetljenjem. Možemo postaviti bilo koji tip scenografije ovde. Imamo ciklorama studio, kao i postavke za komercijalne proizvode. Ceo proces produkcije može se nadgledati iz kontrolne sobe.

Brendiranje

Nismo powerhouse samo zato što koristimo širok spektar alatki koje mogu stvoriti gotovo svaku vizualnu sliku; powerhouse smo jer možemo sagledati širu sliku i odrediti ukupan pravac brenda sa svim njegovim elementima, definišući tačne faze rasta i birajući strategije sa optimalnim rezultatima.

Istaknuti radovi

Da li želite da radimo zajedno na vašem projektu?

Molimo vas da nam pošaljete zahtev sa kratkim opisom projekta. Naš tim će vam se što pre javiti sa mogućim rešenjima.

sr_RSSR