Skip to content

About Us

Our Story

Mi smo grupa entuzijasta koji obožavaju svoje polje ekspertize. Cilj nam je da svakodnevno napredujemo i razvijamo svoje skilove, inoviramo i postavljamo standarde multimedijalnih prikaza. Volimo to što radimo i zbog toga klijenti vole da rade sa nama.

CDC studio (Continuum Development Center Studio) je nastao 2016-te godine sa idejom da okupi kreativne ljude koji mogu lako i efikasno sarađivati na projektima. Centar nam je u Nišu (Srbija), gde smo imali ideju da napravimo kreativni prostor koji može isporučiti najviše standarde produkcije. U sastavu našeg studija postoji profesionalni foto/video studio (cyclorama room), studio za specijalne efekte (green screen), prostor za univerzalne postavke (scenografiju), audio-production studio, kao i chill area u kojoj provodimo vreme kada nam se ne radi ništa.

OUR TEAM

Đorđe Mihajlović

Production designer

Đorđe Hadži Petrović

Project manager

Marko Curk

Designer/ 2D artist

Vukašin Ivković

Concept artist / 3D artist

Lilly Mihajlović

Video editor

Darko Videković

Audio producer

Portfolio

Sarađujemo sa klijentima iz najrazličitijih branši. Neki od njih su Horisen Solutions (Telekomunikacije), Vojska Srbije, Turistička Organizacija, Narodno pozorište, Dana Karić (izvođač), Enmon (Salon keramike), Aquaframe (Proizvonja vodenih portala), Udrženje Ekstremnih Sportova, Artista de la Fe (Filmska produkcija), Vlasinski Triatlon, Hotel Amsterdam, Hotel Rila i još mnogi drugi.

en_USEnglish